Blogi

  • Kaikki
  • pHGym
  • Tapahtumat
  • Treenit
  • Uutiset

Avoimet ovet pHGymillä

Ensi viikolla pidämme salilla ns. avoimet ovet maanantaista perjantaihin kaikille jäsenillemme klo.0800-1000 välisellä ajalla. Tuo kaverisi mukaan ilmaiseksi tutustumaan matalalla kynnyksellä. Salilla ei ole ohjaajaa paikalla, mutta näytöillä pyörii päivän treenit tauotta.

Lue lisää »
pHGym toiminnallinen treeni

pHGym STARTTIryhmä

”Oletko ajatellut toiminnallisen treenaamisen aloittamista, mutta mietit ehkä liikaa treenin tekniikan vaikeutta ja/tai -tempoa. Kynnys aloittamisen on muodostunut liian korkeaksi ja siksi jäänyt osallistuminen väliin. Tähän tarpeeseen aloitamme phGym ensimmäisen STARTTI- ryhmän, jonka tarkoituksena on käydä rauhalliseen tapaan läpi treeni muodon eri tekniikat niin,että jää aikaa kysymyksiin ja tekniikan parempaan haltuunottoon.

Lue lisää »

Pannuhuone haaste

Haasteita on monia, niin arjen pyörittämisessä kuin työelämässäkin. Hyvällä peruskunnolla on osansa jaksamiseen, ravinnon merkitystä voi tuskin koskaan korostaa tarpeeksi. Kun treenimäärät kasvavat, ruokavalion merkitys kasvaa entisestään. Emme ole keksineet pyörää uudelleen, mutta olemme yhdistäneet osaamisemme teidän käyttöönne ja haluamme olla mukana jäseniemme arjessa ja tehdä siitä hitusen verran parempaa. pHgym lanseeraa:
”Pannuhuone haasteen”

Lue lisää »

pHGym vahvistaa osaamistaan

Olemme enemmän kuin innoissamme saadessamme esitelle teille kaikille uuden vahvistuksen pHGymin rautaiseen joukkoon. Fysioterapeutti, Personal trainer, ravintovalmentaja, Firstbeat asiantuntija Hannu Kansanen. Voitte tutustua Hannuun tarkemmin salilla ja Hannun ihka ensimmäinen ohjattu phGym treeni toteutuu jo tulevana lauantaina 24.4 klo.1500 alkaen.

Lue lisää »

Jäsenille

pHGym on ollut auki ensi viikon perjantaihin mennessä tasan kolme kuukautta ja kylläpä noihin kuukausiin mahtuu aika monta tapahtumaa. Päällimmäisenä on edelleen ilo avaamisesta ja siitä positiivisesta energiasta, mikä salilla on ollut jokaisessa treenissä, enkä edes liioittele asiaa tai katso sitä omien ”vaaleanpunaisten” aurinkolasien takaa.

Lue lisää »

pHGym – harjoittelun konsepti

Harjoittelu on jaettu kolmeen erilaiseen harjoitukseen: korkean intensiteetin HIIT-harjoittelu, korkean intensiteetin voimaharjoittelu (HIRT) ja akkuhappotreenit. Lue lisää näistä treenimuodoista

Lue lisää »
PhGym treenit

KIITOS

Vaikka höyrykattilat sammuivat jo aikoja sitten ja itse saippuankin tekeminen loppui Unileverin lähtiessä talosta 2000 luvun alussa, edelleen tilassa on ajoittain hyvinkin lämmin tunnelma.

Lue lisää »