… ja näin pHGym sai alkunsa

Kun yksi ikkuna sulkeutuu niin toinen avautuu - pHGymin tarina
pHGym toiminnallinen treeni

Kun vuoden 2020 lokakuun 16 päivän poikkeuksellinen valoilmiö (aurinko) oli jo kääntymässä päivän puolelle ja oma, vihoviimeiseksi jäänyt “surutyötreeni” studio F45 tiloissa oli loppunut, en voinut edes kuvitella kirjoittavani tätä tekstiä, tasan kolme kuukautta myöhemmin, samassa Saippua Centerin rakennuskompleksissa, mutta 50 metriä lähempänä Turun keskustaa ja kolme metriä korkeammalta paikalta. Taas muuten paistaa aurinko ja ulkona paukkuu -21 asteen pakkanen,  on perjantain 15. tammikuuta 2021. 


Niin paljon positiivista tyttöenergiaa saapui tuona aurinkoisena perjantai päivänä Artturinkadun salin ovesta sisään. Toki tätä samaa rautaista daami energiaa olen saanut monasti aiemminkin todistaa, kun ikireippaat Jennica Sahonen ja Emma Varjonen valtasivat salin iloisella ja positiivisella persoonallaan. Toki silloin studio F45 oli auki ja täydessä isku- ja treenikunnossa. Ikävät korona-ajat olivat nyt kostautumassa Suomen ensimmäisen F45 salin turmioksi ja lopettamispäätös oli ollut pakko tehdä.  

Vaikka olen itsekin kahvin suurkuluttaja ja monet hienot päätökset on saunan ohella tehty juuri kahvikupin ääressä, olen liikuttuneen iloinen siitä päätöksestä, mitä Jennica ja Emma tulivat tohkeissaan salille esittämään…. 

“Kuule, me oltiin kaffella ja vähän mietittiin, että mitä jos…”

Yksi asia johti toiseen ja porukka kasvoi. Uusi tila löytyi vuokranantajan loistavalla avauksella, palaset loksahtivat yksi kerrallaan paikoilleen niin käsittämättömällä nopeudella ja millin tarkkuudella, että siihen pystyy vain todella yhteen hitsautunut loistotiimi. Kun Nikon päättymätön draivienergia yhdistyi Tuomaksen kädentaitoihin, voin ilokseni kertoa tarinaa siitä, kun yksi ikkuna sulkeutuu niin toinen avautuu…  

…ja näin pHGym sai alkunsa.  

Nyt reilu kolme kuukautta myöhemmin uusi yhtiö, uusi sali, uudet omistajat ja trainerit toivottavat kaikki lihaskuntoa- ja hikeä nostattavat Hiit -treeniä kaipaavat asiakkaat ilolla tervetulleiksi tutustumaan pHGym salin avajaisiin lauantaina 30.1.2021 klo.09.30 alkaen. Varaa heti oma aikasi nettisivuiltamme phgym.fi. Ja toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä (8) jokaiselle tutustumistunnille.