KIITOS

Vaikka höyrykattilat sammuivat jo aikoja sitten ja itse saippuankin tekeminen loppui Unileverin lähtiessä talosta 2000 luvun alussa, edelleen tilassa on ajoittain hyvinkin lämmin tunnelma.
PhGym treenit

On vaikeaa, sanoisinko jopa mahdotonta, kuvailla täysin oikein sitä nöyrää, mutta niin positiivista tunnelatausta Suomen kielen sanoin, kun superlatiivitkin tuntuvat laitteilta, kirjoittaessani ulos tätä upeaa fiilistä, vain reilu kuukausi avaamisesta. En olisi kuuna päivänä uskonut, kuinka hyvin, te asiakkaat, olette ottaneet phgymin vastaan. Kiitos! Kiitos teille kaikille,  tasapuolisesti ja yhtäaikaa. Kiitos luottamuksesta ja kiitos siitä, että meitä PhGym :läisiä on jo yli 200. Saippua Centerissä, vanhassa 1927 rakennetussa pannuhuoneessa, nykyisessä PhGymissä, on käynyt treenaamassa tähän mennessä 197  treenaajaa💪. Vaikka höyrykattilat sammuivat jo aikoja sitten ja itse saippuankin tekeminen loppui Unileverin lähtiessä talosta 2000 luvun alussa, edelleen tilassa on ajoittain hyvinkin lämmin tunnelma.

Helmikuussa teitte kaikkiaan 583 varausta, mistä toteutui lähes 450 treenikäyntiä ja niistä voimaa väännettiin 267 kertaa. Tänä aikana olen äärimmäisen iloinen, että olemme pystyneet pitämään salin auki ja treenimme ovat olleet luottamuksenne arvoisia. Vaikka edessä on vielä tiukat viikot ja rajoitteet, niin jatkamalla tällä tiellä, olemme edelleen menossa eteenpäin. Koronaa ei ehkä koskaan voiteta, mutta sen kanssa opimme elämään. Kevät koittaa yhtä varmasti kuin tulevat kuntavaalitkin ja lihaskuntoa arjen pyörittämiseen tarvitaan, kävi sitten treenaamassa meillä tai ulkoilemassa muualla. Pidetään huolta itsestämme ja huomioimalla toiset, olemme jälleen valmiita seuraavaan treeniin.