PhGym Oy ohjeet harjoittelun
toteuttamisesta korona aikana

Päivitetty 6.3.2021 Turussa, PhGym Oy

PhGym Oy:n ohjeet mahdollisimman turvallisen harjoittelun toteuttamisesta korona aikana.

PhGym Oy noudattaa AVI:n ohjeita poikkeusaikana, tällä hetkellä Varsinais-Suomessa ollaan leviämisvaiheessa ja kokoontumista on rajoitettu. Salilla saa olla 10 henkilöä kerrallaan paikalla, niin että heidän välillään riittävä etäisyys voidaan säilyttää. Poikkeusolot jatkuvat todennäköisesti koko kevään ja kesän ajan, kunnes rokotekattavuus on riittävä. Noudatamme seuraavia ohjeita

  1. Emme harjoittele sairaana, emmekä myöskään tule salille, jos olemme altistuneet tai on olemassa mahdollisuus altistumisesta korona virukselle. Tunnemme vastuun tässä asiassa muiden terveydestä.
  1. Harjoittelijoiden määrä on rajoitettu kerrallaan 10 (kymmeneen) henkilöön.
  1. Käytämme aina kasvomaskia, kun emme harjoittele. Tullessa, yhteisissä tiloissa ja harjoituksen jälkeen.
  1. Huolehdimme harjoituksissa riittävien etäisyyksien säilyttämisestä treenaajien välillä (yli 2 metriä), harjoittelupaikalle mennessäsi ota oma numeropaikkasi, vältä turhaa liikkumista.
  1. Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta. Tullessasi salille pese kädet puhtaaksi liasta. Ota reilusti käsidesiä käsiisi ja hiero ne kuivaksi, toista tämä uudelleen. Aina vaihtaessasi suorituspaikkaa käsittele kätesi käsidesillä. Puhdista käyttämäsi painot. Sinun mukanasi kulkee henkilökohtainen pyyhe ja suihkepullo. Vältä kasvojen koskettelua käsilläsi.
  1. Tulemme harjoituspaikalle 7 minuuttia ennen harjoituksen alkua, kun edeltävä ryhmä on kokonaisuudessa poistunut yleisistä tiloista. Harjoituksen jälkeen poistumme ripeällä vauhdilla pois tiloista, jotta seuraavat harjoittelijat pääsevät paikalle.
  1. Huolehdimme painojen, tankojen ja yleisten tilojen hygieniasta harjoitusten välissä.

  2. Harjoittelemme omalla vastuulla ja mikäli näet, havaitset tai tiedät varantavaa toimintaa, pyydämme välittömästi siitä ilmoittamaan.

Näillä ohjeilla toteutamme harjoittelun turvallisesti pienillä riskeillä korona-aikana. Noudatetaan ohjeita ja meillä kaikilla on mukava harjoitella.