Pannuhuone haaste

Haasteita on monia, niin arjen pyörittämisessä kuin työelämässäkin. Hyvällä peruskunnolla on osansa jaksamiseen, ravinnon merkitystä voi tuskin koskaan korostaa tarpeeksi. Kun treenimäärät kasvavat, ruokavalion merkitys kasvaa entisestään. Emme ole keksineet pyörää uudelleen, mutta olemme yhdistäneet osaamisemme teidän käyttöönne ja haluamme olla mukana jäseniemme arjessa ja tehdä siitä hitusen verran parempaa. pHgym lanseeraa: "Pannuhuone haasteen"

”Haasteita on monia, niin arjen pyörittämisessä kuin työelämässäkin. Hyvällä peruskunnolla on osansa jaksamiseen, ravinnon merkitystä voi tuskin koskaan korostaa tarpeeksi. Kun treenimäärät kasvavat, ruokavalion merkitys kasvaa entisestään. Emme ole keksineet pyörää uudelleen, mutta olemme yhdistäneet osaamisemme teidän käyttöönne ja haluamme olla mukana jäseniemme arjessa ja tehdä siitä hitusen verran parempaa. PHgym lanseeraa: ”Pannuhuone haasteen”  

Haaste kestää 9 viikkoa ja alkaa 17.5.2021

Mukaan mahtuu 12 nopeinta, eli älä turhaan jää miettimään.

Haaste alkaa yhteisellä kokoontumisella maanantaina 17.5. klo.20.00 salilla, jolloin suoritetaan alkutestaus: Inbody mittaus ja kuntotestit. Samalla alkaa oman ruokapäiväkirjan täyttäminen.  Kun neljän päivä ruokailut on ylhäällä ja toimitettuna ravintovalmentaja Hannulle, hän tekee sen pohjalta jokaiselle osallistujalle oman, henkilökohtaisen ruokaohjelman haasteen ajaksi. 31.5. maanantaina on ryhmän yhteinen treeni klo.19-20, jonka jälkeen käydään läpi mennyttä kahta viikkoa fysioterapeutin kanssa. Miten ruokavalio on otettu vastaan, kaipaatko muutoksia, onko jotain ongelmia ilmaantunut. Vapaata keskustelua ohjaajan ja ryhmän kanssa. Siitä viikon päästä maanantaina, 7.6. klo.19-20 on matalan kynnyksen lääkärin vastaanotto. Ortopedi Niko Strandberg pitää terveys luennon, jonka jälkeen on mahdollista jäädä keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista, jos treenaaminen on tuonut jotain fyysisiä vaivoja tai vastaavaa. Ennen juhannusta, 21.6. maanantaina on ryhmän oma treeni klo.19-20 ja jonka jälkeen fysioterapeutti Hannun tapaaminen ja puolenvälin inbody mittaus. Treenaaminen jatkuu salilla oman jaksamisen ja normaalin kalenterin puitteissa ja haaste päättyy yhteenvetoon ja tietysti lopputestauksella sunnuntaina 18.7.


Haasteen hinta kuukausijäsenillemme on 69€ ja ei-jäsenille 300€.

Haaste pitää sisällään:

  • alkumittaukset ( kuntotesti ja inbody mittaus 17.5.)
  • oman, henkilökohtaisen ruokaohjelman haasteen ajaksi
  • yhden ravintovalmentaja tapaamisen ryhmän kanssa
  • yhden matalan kynnyksen lääkärin vastaanoton
  • yhden matalan kynnyksen fysioterapian tapaamisen
  • ryhmän omat treenit neljästi salilla haasteen aikana
  • phgym salin käytön normaalisti varauskalenterin mukaisesti ilmoittautumaan
  • inbody mittaus kolmesti

Ilmoittaudu mukaan salilla tai sähköpostilla osoitteeseen phgym@phgym.fi