pHGym STARTTIryhmä

"Oletko ajatellut toiminnallisen treenaamisen aloittamista, mutta mietit ehkä liikaa treenin tekniikan vaikeutta ja/tai -tempoa. Kynnys aloittamisen on muodostunut liian korkeaksi ja siksi jäänyt osallistuminen väliin. Tähän tarpeeseen aloitamme phGym ensimmäisen STARTTI- ryhmän, jonka tarkoituksena on käydä rauhalliseen tapaan läpi treeni muodon eri tekniikat niin,että jää aikaa kysymyksiin ja tekniikan parempaan haltuunottoon.
pHGym toiminnallinen treeni

”Oletko ajatellut toiminnallisen treenaamisen aloittamista, mutta mietit ehkä liikaa treenin tekniikan vaikeutta ja/tai -tempoa. Kynnys aloittamisen on muodostunut liian korkeaksi ja siksi jäänyt osallistuminen väliin. Tähän tarpeeseen aloitamme phGym ensimmäisen STARTTI- ryhmän, jonka tarkoituksena on käydä rauhalliseen tapaan läpi treeni muodon eri tekniikat niin,että jää aikaa kysymyksiin ja tekniikan parempaan haltuunottoon. Ryhmään mahtuu mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta ja kurssin vetäjänä toimii salin oma PT Hannu Kansanen. Tämä on ainoa kohta, missä kannattaa olla nyt nopea.😁 Treeneissä tempo on rauhallinen, jotta kaikki ehtivät mukaan.Kurssi pitää sisällään kaksi voima tuntia maanantaina ja kaksi HIIT tuntia torstaina. Sunnuntaina mahdollisuus käydä läpi kertauksena, jos joku alkuviikon tunneista jäänyt väliin.

Startti alkaa siis 14.6 maanantaina klo.10 teemalla voima ja kestää tunnin. Puolet ajasta käytetään tekniikan haltuunottoon ja puolet rauhalliseen treenin. Käymme normaalin voima radan läpi puolet pidemmässä ajassa, jolloin aikaa jää myös kysymyksiin ja sekä kunnon taukoihin.

Ja siitä seuraavat tunnit ovat:

Torstain    17.6  klo.10-11 , HIIT
Sunnuntai 20.6 klo. 11-12 (kertaus voima / Hiit)
Maanantai 21.6 klo.10-11, Voima
Torstai       24.6 klo.10-11, HIIT


Tälle kokonaisuudelle kesähinta vain 100eur, joka pitää sisällään myös yhden kehonkoostumusmittauksen Inbody 720 laitteella.

Tervetuloa mahtavan liikuntamuodon pariin.

Ilmoittautuminen ja lisätiedustelut  phgym@phgym.fi