pHGymin toiminta loppuu toukokuun lopussa 2024

pHGymin tarina alkoi remontin merkeissä joulukuussa 2020 ja salin avajaisia juhlistettiin tammikuun lopussa 2021. Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että salin toiminta loppuun toukokuun lopussa 2024.

Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanit!

pHGymin tarina alkoi remontin merkeissä joulukuussa 2020 ja salin avajaisia juhlistettiin tammikuun lopussa 2021. Ikäväksemme joudumme ilmoittamaan, että salin toiminta loppuun toukokuun lopussa 2024. Reiluun kolmeen vuoteen mahtuu paljon onnistumisia ja tietysti myös takapakkeja. Yhdessä kuitenkin koettu monen monta iloista ja mielenkiintoista tapahtumaa, mutta kaikella on aikansa, paikkansa ja loppunsa. Lopetukseemme ei liity mitään suurempaan draamaa, vaan enemmän erilleen kasvamista ja käytännön haasteiden muodostuminen ylivoimaiseksi esteeksi salin kannattavan liiketoiminnan jatkamiseksi. Kiitämme nöyrimmin kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme mielenkiintoisesta, opettavaisesta, iloisesta ja haastavasta matkasta sekä toivomme kaikille hyvää jatkoa.

Jatkamme toimintaa normaalisti aina toukokuun loppuun 2024. Kesäkuun käytämme salin omaisuuden realisoimiseen ja toiminnan hallittuun alasajoon. Vielä on siis mahdollisuus treenata kanssamme kaksi täyttä toiminnallista kuukautta ja ehkäpä varata itselle jotain myyntiin tulevista välineistämme kesäkuulle. Hyviä tarjouksia tulossa vielä viimeisille treenikuukausille, joten seuraathan meitä vielä jatkossakin. 

Annetaan salilla kaikille hyvä tekemisen meininki treenaamiseen ja kaikki mahdolliset kyselyt voitte ohjata meille sähköpostiin phgym@phgym.fi niin vastaamme siellä.

Vielä kerran iso kiitos kaikille!

yst terv

pHGym team!